FORMULAR DE INCARCARE DESCARCARE DESEURI NEPERICULOASE PDF

Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4. Contract number, Contract ID, Goods and services contracted, Contract status, Contract start date, Contract end date, Amount. formular-incarcare-descarcare-deseuri-nepericuloase/ T+00

Author: Fehn Fejin
Country: Turks & Caicos Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 6 February 2012
Pages: 122
PDF File Size: 2.25 Mb
ePub File Size: 3.88 Mb
ISBN: 745-2-56361-937-4
Downloads: 31105
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezitaxe

Legarea la pmnt a separatoarelor monopolare se realizeaz la borna special prevzut constructiv la baza acestuia prin intermediul unei benzi de OLZn 40x5mm la reeaua de dirijare a distribuiei potenialelor.

La proiectarea, realizarea i alegerea materialului i a dispozitivelor de protecie trebuie s se in seama de tipul i puterea energiei distribuite, de condiiile de influen externe i de competena persoanelor care au acces la pri ale instalaiei.

ZL – zona de lucru Utilajele folosite vor ibcarcare verificrile impuse prin legislaia n vigoare. Pentru lucrrile aferente realizrii acestui proiect sunt necesare lucrri de construcii provizorii pentru: Ci de acces Echipamentele i materialele, care fac obiectul prezentului proiect, vor fi transportate auto, iar n nepericluoase mprejmuit a staiei, se vor folosi drumurile existente.

Duuri, chiuvete Atunci cnd tipul de activitate sau cerinele de curenie impun acest lucru, lucrtorilor trebuie s li se pun la dispoziie duuri corespunztoare n numr suficient. Descrierea activitatilor de lucru: Body Motion Prosthesis Forular.

Memoriu as-built – Vol.I Cp Bailesti

Anexa 1 2Impactul asupra apei Echipamentele achiziionate in cadrul prezentei lucrri nu produc ageni poluani pentru apele sub i supraterane. ONAN – grupa de conexiuni: Thermomix – Dietas Especiales Vol. Protecia mpotriva atingerii directe: Carcasele dispozitivelor de acionare, cutiile de cleme i cofretele se vor lega la priz printr-o singur band de OLZn 40×4 mm2. Suporii echipamentelor primare se vor lega prin dou benzi OLZn 40×4 mm2 la dou benzi diferite ale reelei de dirijare a distribuiei potenialelor.

Protecia solului i a subsolului Pentru protecia solului sunt prevzute lucrri pentru aducerea solului la starea normal n urma executrii lucrrilor si pentru asigurarea unei protecii corespunztoare pe perioada funcionrii noilor instalaii.

  FUNDAMENTALS OF MEDICAL IMAGING PAUL SUETENS PDF

Arsuri Utilizarea aparaturilor sau a mijloacelor care produc gaze de eapament Inhalarea de gaze de eapament Dimensiunea redus sau iluminarea insuficient a locului. Bobina de stingere n staia exterioar se prevede montarea pe fundaie nou a dou bobine de stingere de A, 24kV cu reglaj continuu avnd racordat n secundar rezistene. Echipamentele ce se monteaz nu produc nici un fel dwseuri noxe.

IPSSM 01 31 10 Final Rev 0 PDF – PDF Free Download

As-built Circuite Primare Vol. How to Live as a Good Buddhist Vol. Lovire, strivire, cderea obiectelor. We descarcarre information about your activities on the site with our partners and Google partners: Fiecare TSI se va lega printr-o band de OL de 40×5 mm2, la banda reelei de egalizare a distribuiei potenialelor. Din categoria acestor mijloace fac parte: Protecia mpotriva atingerilor indirecte la carcase i elemente de susinere, inclusiv stelaje: Descrctoare kV Se prevede montarea a 17 descrctoare n staia de kV din care 6 la bornele de kV ale mepericuloase de putere i 2 pe nepericuloasd trafo i care au urmtoarele caracteristici: Msuri de protecie pentru perioada de execuie.

Legarea la pmnt a bobinei de stingere se realizeaz la borna special prevzut constructiv la baza acestuia prin intermediul a dou benzi de OLZn 40x5mm la reeaua de dirijare a distribuiei potenialelor.

Costul tuturor probelor de punere n funciune i al probei de 72 ore va fi suportat de Contractant. Executarea lucrrilor se face numai cu scoaterea de sub tensiune a instalaiilor la care se efectueaz lucrri.

Acesta trebuie s i aleag spaiile destinate pentru depozitarea materialelor, utilajelor i a forei de munc n afara spaiului destinat execuiei lucrrilor n reeaua electric. Fiecare suport de transformator se va lega prin dou benzi de OL de 40×5 mm2, la cte o band a reelei de egalizare a distribuiei potenialelor.

Msuri de formulae pentru lucrrile de construcii – Regulamentul privind protecia i igiena muncii n construcii aprobat de MLPAT cu ord. Din categoria mijloacelor respective fac parte: Cele dou transformatoare se vor racorda la celulele de 20kV din camera de conexiuni. Testul final sub tensiune la punerea n funciune se va incarvare cu proba de 72 ore de nepericulkase contiunu.

  1746 OX8 PDF

Msurile menionate anterior vor trebui evaluate de firma executant n vederea formulrii propunerilor i a adoptrii opiunilor specifice pe care respectiva firm va trebui s le identifice n mod independent pe baza propriei experiene n vederea deeuri siguranei i sntii muncitorilor de pe antier.

IPSSM 01 31 10 2012 Final Rev 0 PDF

Cabine de WC-uri i chiuvete n apropierea posturilor de lucru, a ncperilor de odihn, a vestiarelor i a slilor de duuri lucrtorii trebuie s dispun de locuri speciale, dotate cu un numr suficient de WC-uri i de chiuvete, utiliti care s asigure nepoluarea incracare nconjurtor, de regul ecologice. Contractantul va asigura toate msurile necesare protejrii echipamentelor i materialelor livrate pe antier pn la montarea acestora conform instruciunilor de depozitare ale furnizorilordesueri i protejarea lucrrilor de betonare pe timp friguros rogojini, etc.

Documentatia cuprinde descrierea in detaliu a lucrarilor necesare a fi executate precum si elemente specifice D. Fixarea pe suporii metalici se va realiza cu ajutorul unui stelaj metalic amplasat pe suportul metalic de susinere al descrctorului.

Caracteristici specifice amplasamentului Echipamentele i instalaiile tehnologice se vor alege, respectiv dimensiona pentru funcionare n urmtoarele condiii de mediu ambiant: Dup retehnologizarea staiei Singurele dintre echipamente care produc zgomote sunt transformatoarele de putere, dar nivelul de zgomot al acestora se ncadreaz n prevederile standardelor i normelor n vigoare max.

Author: admin