CCM LA NIVEL DE RAMURA COMERT 2010 PDF

Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a .. Pana la , vechimea in munca se probeaza cu Carnetul de. Raportul de faţă prezintă analiza situaţiei actuale la nivel naţional a sectorului construcţii din . sectorul clădiri în anul ; producţia de energie din surse regenerabile construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale. report is based (Contract No /AORPA/PLI-PSZO/Training Contract colectiv de munca la nivel de ramura: turism, hoteluri si restauratnte, per anii – %20Turism Conractul colectiv de muncă la nivelul ramurii comert pe anul

Author: Yozshugis Goltigami
Country: Slovenia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 4 December 2008
Pages: 67
PDF File Size: 20.69 Mb
ePub File Size: 5.91 Mb
ISBN: 545-1-49720-691-7
Downloads: 20562
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vizragore

Nu inteleg cateva lucruri: Am si eu o intrebare la care sunt convinsa ca apeland la dumneavoastra imi veti da raspunsul corect. Puteti fi mai explicit, va rog. Citind-ul si nefiind multumita, mi-am dat seama ca eu nu m-am exprimat corect si imi cer scuze pt.

Dar tot ei trebuiau sa va lamureasca si ca nu mai exista Principal I, II…. Andreea Adina, Aveti dreptate, nu mai puteti face corectia, dar nici prea multe probleme nu ar trebui sa va faceti, intrucat, pentru cele 6 zile din ale salariatului in organizatie, ITM nu poate fi exagerat de exigent asta in cazul in care va descoperi intamplator cazul sau daca salariatul va reclama acest lucru — dar nu cred eu sa fiti atat de ghinionista, nu?

  LA SABIDURIA DEL SILENCIO INTERNO TEXTO TAOISTA PDF

Va doresc o seara placuta. In cazul muncii prin agent de munca temporar, potrivit Art. Ca idee exceptionalitatea nu poate avea caracter atat de repetat2. Potrivit art 57 alin.

E in regula sa refuz solicitarea pe motivul necesitatii prezentei ei la locul de munca? Revin la dumneavoastra in ideea in care doresc sa va anunt ca am rezolvat problema angajatului al carui CIM l-am incetat fara a-i modifica salariul conform HG si vreau sa impartasesc rezolvarea problemei pentru a putea ajuta si alte persoane care comit aceeasi greseala.

Andrei este decalarata sarbatoare legala? Am o angajata care are patru zile co,ert recuperare pentru o perioada in care isi desfasura activitatea pe o functie superioara.

Editorial Legislatie RU

Gabi, Un post de manangement nu valoreaza nimic daca nu va puteti pune amprenta supra lui, daca va anuleaza libertatea alegerii, si daca seara, cand faceti bilantul cxm, nu sunteti multumita de dvs. La fel sin in cazul gravidelor avem obligatia de prelungi Cim daca expira iara angajata este ionsarcinata? In cazul mentionat de dvs. Solutia prezentata de dumneavoastra este intradevar pe intelesul meudar dupa cum ati 20010 Ordinul nr.

Inainte de aceasta data a avut functia de secretar I cu studii medii, avand un salariu de Iata o tema de gandire pe care v-o recomand.

Dumneavoastra cum ati proceda in acest caz? Mircea, NU, nu exista exceptii. CCM nu pot contine lw la un nivel inferior celor stabilite prin CCM aplicabil la nivel superior art. De la data respectiva am delegat pe aceasta functie administratorul de patrimoniu care are studii medii de contabilitate. Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Daca persoana nu imi aduce o decizie de pensionare la aceasta data, eu pot sa ii incetez contractul conform Codul Muncii: Pe subiectul delegarii in baza art.

  HABLADOR MARIO VARGAS LLOSA PDF

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Va multumesc pt rabdare si raspuns. Am agreat inceperea activitatii mele cu o companie ve data de Referitor la ocuparea pozitiei, Codul muncii promoveaza principiul egalitatii de sanse si alegerea celui mai bun, deci DA, pozitia nigel se va scoate la concurs, nu se va ocupa prin promovare directa numire.

Pot suspenda sau lichida societatea? Daca pozitia respectiva este Administrator financiar studii superioare cod CORNU, nu o puteti ocupa intrucat presupune studii superioare economice. Aplicand cele 3 reguli la speta dvs.: Conditiile cumulative de reprezentativitate ale organizatiei sindicale la nivel de unitate sunt precizate in art.

Reguli de completare versiune revizuita Gabriela, Consultati va rog raspunsul dat intrebarii dvs. Noua conducere a noii societati a intocmit decizii de incetare cim cu vechea societate pentru fiecare angajt pe care are pretentia sa le semnam de luat la cunostinta fara insa a avea pregatit si noile contracte de munca cu nou infiintata societate.

Author: admin